Werkervaring

Eigen ervaring

Opleidingen

In mijn werk als oncologiefysiotherapeut, ben ik veel in aanraking gekomen met mensen in een moeilijke fase in het leven. Daarin van toegevoegde waarde kunnen zijn, een luisterend oor bieden en een prettige gesprekspartner zijn, heeft me geleerd echt te luisteren naar de ander. Waar bevindt iemand zich in het leven en wat is er nodig om weer vertrouwen te krijgen in een volgende stap?

Tijdens mijn eigen proces van persoonlijke en professionele ontwikkeling ben ik met veel verschillende vormen van begeleiding in aanraking gekomen: systemisch werken, lichaamswerk, haptonomische begeleiding, neuro linguistisch programmeren en oplossingsgericht werken.

In 2021 heb ik bij Sandra Kleipas de opleiding tot Individueel Emotioneel Begeleider (IEB) gevolgd. Een opleiding waarin ik geleerd heb te werken met visuele middelen, kijken naar de oorzaak in plaats van te doen aan symptoombestrijding en vooral maatwerk bieden. In juni 2023 is daar de opleiding COachende VAardigheden (COVA) bij Sandra Kleipas en Anneleen Dekkers aan toegevoegd. 

In 2022 heb ik de opleiding tot NLP Practitioner afgerond bij het UNLP. De kracht van gedachten en emoties zien en voelen, de invloed van taalgebruik en overtuigingen die je misschien niet meer dienen zijn maar een aantal onderdelen die daar aan de orde zijn gekomen.

In december 2022 heb ik de basisopleiding Familieopstellingen (systemisch werken) afgerond, om nog meer aandacht te kunnen hebben voor het systeem van herkomst en de invloed daarvan in het hier en nu. In september 2023 heb ik met de verdiepingsopleiding afgerond, waar ik geleerd heb familieopstellingen te begeleiden als coach.