Voor wie?

Ik heb ervaring in het begeleiden van jongeren en jong volwassenen. Dit vanuit mijn werk als docent op een Hogeschool. Daarnaast heb ik zeven jaar in een particuliere fysiotherapie praktijk gewerkt, waar ik mensen tijdens en na kanker heb begeleid en mensen die revalideren van/met een chronische aandoening. Zelf ben ik moeder van een jong gezin, dus ook die uitdagingen zijn voor mij geen onbekend terrein.

Twijfel je of je bij mij aan het goede adres bent? Je mag me altijd mailen of bellen zodat we het er samen over kunnen hebben.

Hoe verloopt het?

Als je besluit om samen met mij aan de slag te gaan, bekijken we tijdens de eerste afspraak wat precies datgene is waar je tegenaan loopt. Dat doen we in eerste instantie door samen een gesprek te voeren. Tijdens dat gesprek kan ik gebruik maken van visuele ondersteuning, bijvoorbeeld tekenen of door het inzetten van materialen zoals je hieronder op de foto ziet.

Kosten

De kosten voor een afspraak zijn €80,- per uur. Die voldoe je na afloop, bij het ontvangen van de factuur. Die stuur ik per mail aan je op.